Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Igualtat

La desigualtat de gènere representa una problemàtica social estructural que persisteix a tot el món afectant majoritàriament a la vida i al potencial de les dones i les nines que conformen la meitat de la població mundial. 

Al llarg dels darrers segles, hi ha hagut un esforç per tal de pal·liar aquesta injustícia, lluitant per la seva erradicació tal com ho reconeixen les lleis i convenis internacionals; la Convención para la eliminación de todas las formas de discriminación contra la mujer (CEDAW), el Convenio del Consejo de Europa para prevenir y combatir la violencia contra la mujer y la violencia doméstica” (Conveni d’Istanbul) i la “Plataforma de Acción de Beijing.

 Des del Consell de Mallorca es vol:

  • Impulsar polítiques d’igualtat d’oportunitats en els diferents municipis, per eliminar i remoure els obstacles que dificulten la plena integració de les persones com a subjectes de drets.

  • Millorar la comprensió de les qüestions relatives a la igualtat de gènere.

  • Integrar la perspectiva de gènere dins l’àmbit del Consell de Mallorca i de tots els ajuntaments de Mallorca.

Des d’aquest apartat podreu accedir: al repertori de programes i campanyes d’igualtat duts a terme als diferents municipis de Mallorca; informació sobre tallers formatius i exposicions; punts d’informació i assessoria jurídica i psicològica per les dones; ajudes econòmiques per víctimes de violència de gènere; material fotogràfic; dies assenyalats en el calendari feminista... I molt més.

El Centre d’Informació de la Dona es trasllada al Casal de les Dones

El Centre d’Informació de la Dona es trasllada al Casal de les Dones

(29/03/2019)

El Consell de Mallorca informa de les noves dependències del Centre d'Informació de la Dona.

A partir del proper dia 1 d’abril de 2019 el Servei denominat Centre d’Informació de la Dona, es prestarà a les dependències del Consell Insular de Mallorca:

 

·         Adreça :  c/dels Foners, núm 38, 07006 de Palma.

·         Telèfon : 971598205

·         adreça electrònica : cid@conselldemallorca.net

·         horari d’atenció: de dilluns a divendres de 8,30 a 15,00 hores

 

Per la seva part, l’Institut Balear de la Dona mantén de la manera habitual el Servei 24 hores, d’atenció social i acompanyament  especialitzat (971178989), per a les dones víctimes de violència de gènere que es trobin en situació d’emergència .

Documents relacionats

Enllaços relacionats

Tràmits i procediments relacionats