Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Una sobrecàrrega en un endoll possible causa de l’incendi en un centre de menors de l’IMAS

Una sobrecàrrega en un endoll possible causa de l’incendi en un centre de menors de l’IMAS

(31/03/2021)

Tot i que només s’han produït danys materials el centre s’ha tancat i s’ha reallotjat els 7 joves, la majoria dels quals es trobaven fora del centre quan s’ha iniciat el foc.

Una sobrecàrrega en un endoll ha estat, suposadament, el detonant de l’incendi que s’ha declarat aquest migdia en un dels centres residencials per a menors de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). 

El foc, que s’ha pogut controlar, només ha provocat danys materials en l’habitació en la que s’ha iniciat, però per precaució s’ha decidit tancar el centre. En aquest sentit, s’ha procedit a reallotjar els joves que habitualment hi resideixen. 

Bombers de Palma, Policia Nacional i Policia Local s’han desplaçat fins al centre que en el moment de produir-se l’incendi comptava amb la presència de dos educadors i dos dels menors residents que duien a terme una formació online. Els altres 5 joves que viuen en aquest espai es trobaven fora del centre en tractar-se d’horari escolar. 

El conseller de Drets Socials i president de l’IMAS, Javier de Juan i la directora insular d’Infància i Família, Maria Àngeles Fernández, s’han desplaçat també fins al centre per a comprovar de primera mà els efectes del sinistre. De Juan ha volgut agrair «la ràpida intervenció tant del personal del centre i dels veïnats de la zona com dels Bombers de Palma, la Policia Nacional i la Policia Local».