Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Noves Presències i Art Forana, fins el 24 de setembre al Centre Cultural la Misericòrdia

Noves Presències i Art Forana, fins el 24 de setembre al Centre Cultural la Misericòrdia

(19/09/2016)

El president del Consell, Miquel Ensenyat i el vicepresident primer i conseller de Cultura, Francesc Miralles, han inaugurat aquest dissabte l'exposició Noves Presències 2016 a la capella de la Misericòrdia. Durant la visita, celebrada en motiu de la Nit de l'Art, Ensenyat i Miralles també han fet un recorregut per les obres que acull l'espai expositiu dedicat a galeries de la Part Forana.

Aina Albo, Damià Vives, Xisco Duarte i Grip Face són els artistes que dónen vida a una nova edició del projecte "Noves Presències" del Departament de Cultura del Consell de Mallorca. Una proposta cultural en la qual han participat les galeries Pep Llabrés Art Contemporani, la galeria Fran Reus, l'Espai d'art 32 de Pollença i el Centre Cultural d'Andratx, que romandrà a la capella de la Misericòrdia fins el pròxim 24 de setembre.

 

Aquest passat dissabte, en motiu de la Nit de l'Art, el president Miquel Ensenyat i el vicepresident Francesc Miralles, han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà els autors i les galeries participants d'aquest projecte, que té com a objectiu potenciar els joves creadors i facilitar-los l'entrada al món de l'art.

 

Visitants i autoritats, entre les quals es trobaven el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino i el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, s'han pogut acostar també a la proposta que aquest 2016 fan les galeries d'art de la Part Forana dins l'espai "Art Forana", ubicat a la planta baixa de la Misericòrdia. Un espai expositiu que acull propostes de la Galeria Dionís Bennassar, amb Rubén Martín de Lucas; el CCA Andratx amb Pepa Prieto i Espai d'Art B2 amb l'artista Jordi Faitx.

 

L'horari de visites és de dimarts a divendres, d'11 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores; els dissabtes d'11 a 14 hores i diumenge i festius està tancat.