Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Més de 2.000 nins participaran dissabte a la Palma Kids Run prèvia a la popular marató de Palma

Més de 2.000 nins participaran dissabte a la Palma Kids Run prèvia a la popular marató de Palma

(11/10/2016)

Palma serà aquest cap de setmana el centre neuràlgic del running a Espanya gràcies a la celebració de la Palma Kids Run, dissabte, i la Palma Marathon, de diumenge. Les curses infantils congregaran 2.000 nins i nines d'entre 2 i 12 anys aquest proper dissabte a partir de les 17h a l'avinguda Antoni Maura. La Palma Kids Run està organitzada per la Direcció Insular d'Esports del Consell i l'empresa Kumulus.

La Palma Kids Run és una cursa gratuïta per a la qual és possible inscriure's fins aquest dimecres 12 d'octubre, que pretén promocionar els valors de l'esport i fomentar altres com la integració social i la solidaritat entre els més petits. Aquesta gran festa de l'esport infantil a les Illes Balears ha estat presentada avui als Jardins de la Misericòrdia de la mà de la direcció insular d'Esports del Consell juntament amb responsables de l'empresa Kumulus i la Palma Marathon, a més d'empreses patrocinadores com Quely i l'Obra Social de la Caixa.

 

A l'acte han assistit Francesc Miralles, vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, directora insular d'Esports, Biel Gili, president de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears, Daniel Rotger, en representació de Quely, Carmen Muñoz, de Caixa Proinfància i Obra social La Caixa i David Thompson, director de carrera de la Palma Marathon i gerent de Kumulus.

 

La Palma Kids Run es corre sobre diferents distàncies en funció de l'edat, en un circuit tancat ubicat a Antonio Maura-Born. Paral·lelament, es farà una campanya de promoció de l'esport i la solidaritat entre els escolars de Palma amb el Consell de Mallorca, perquè els més petits puguin gaudir d'una jornada completa de diversió, tant dins com fora de l'asfalt. Els nins i els seus pares, a més, podran col·laborar amb CaixaProinfància i els seus diferents projectes, especialment en aquells en què treballa per a la integració de nins en edat escolar en risc d'exclusió.

 

La recollida de dorsals serà el divendres de 14:00 a 19:00 hores i dissabte de 11:00 a 15:00 hores, a la carpa al costat d'Avinguda Antoni Maura.


S'estableixen les següents distàncies segons l'any de naixement:


• 2004-2005: 1.200 metres
• 2006-2007: 1.200 metres
• 2008-2009: 600 metres
• 2010-2011: 600 metres
• 2012-2014: 600 metres

Inscripcions a  http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=3330061