Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Homenatge al personal del Consell que compleix 25 anys de feina a la institució i als jubilats durant l’any 2019

Homenatge al personal del Consell que compleix 25 anys de feina a la institució i als jubilats durant l’any 2019

(20/12/2019)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presidit avui migdia l’acte homenatge a les treballadores i treballadors de la institució insular que enguany compleixen 25 anys de feina al Consell o que s’han jubilat durant l’any 2019.

A l’acte hi han assistit les dues vicepresidentes del Consell, Bel Busquets i Aurora Ribot; conselleres i consellers executius i portaveus dels grups polítics amb representació a la institució insular. En nom de tots ells, la presidenta Cladera els ha agraït «la dedicació, esforç i confiança en l’administració i el servei públic durant tots aquests anys de feina», i els ha encoratjat, com a treballadors públics, a «seguir fent feina per convertir el Consell de Mallorca en institució referent tant per als mallorquins i i mallorquines com per als ajuntaments».

L’acte, que també ha servit per felicitar les festes de Nadal al personal del Consell, s’ha iniciat amb el lliurament d’un obsequi a les 45 treballadores i treballadors que compleixen enguany 25 anys a la institució, tant al Consell de Mallorca com a l'Institut Mallorquí d. Després s’ha lliurat un bolígraf, obsequi ja tradicional, als 44 treballadors i treballadores que s’han jubilat enguany.