Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Els nins i nines del programa "Vacances en Pau 2017" visiten el Consell

Els nins i nines del programa "Vacances en Pau 2017" visiten el Consell

(26/07/2017)

El vicepresident primer, Francesc Miralles, ha rebut aquest matí els nins i nines que participen del programa "Vacances en Pau 2017", que organitza l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears (AAPSIB). Les famílies mallorquines acullen aquest estiu 89 infants procedents dels campaments de refugiats de Tindouf.

Varen arribar a principi de juliol procedents dels campaments de refugiats de Tindouf (Algèria) i avui han visitat el Consell de Mallorca amb la presidenta de l'associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Catalina Rosselló, al capdavant. Una oportunitat que Rosselló ha aprofitat per agrair la col·laboració institucional del poble de Mallorca per continuar fent realitat projectes com el de les "Vacances en Pau", del qual gaudeixen aquest estiu 89 infants a la nostra illa. 

 

Per al vicepresident primer, Francesc Miralles, "les famílies que acullen aquests infants són una bona mostra de la solidaritat del poble mallorquí". Miralles ha agraït també la col·laboració de les diferents institucions que fan possible aquest programa i, de manera especial, els ajuntaments així com dels voluntaris i voluntàries de l'AAPSIB.

 

Un estiu més aquests petits ambaixadors del poble sahrauí, gràcies a les famílies d´acollida, gaudiran d'unes vacances lluny de les altes temperatures dels campaments de refugiats i de les mancances que pateixen ells i les seves famílies.