Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás El Teatre Principal manté la programació i redueix l'aforament a 500 persones

El Teatre Principal manté la programació i redueix l'aforament a 500 persones

(11/03/2020)

El Teatre Principal de Palma mantindrà la programació prevista per a les pròximes setmanes donat que l'aforament de la Sala Gran no supera les 1.000 localitats. El Principal segueix així les instruccions de la consellera de Salut i Consum que no permet actes, tant culturals com socials o esportius, que reuneixin a més de 1.000 assistents.

La Sala Gran del Teatre Principal té un aforament total de 833 localitats, de les quals no es posen a la venda les galeries sense visibilitat de la quarta planta, un fet que redueix l'aforament real a 760 seients.

Tot i això, i per responsabilitat, el Teatre Principal reduirà l'aforament dels espectacles de la Sala Gran a 500 persones durant les funcions de les pròximes quatre setmanes i seguirà les instruccions que Salut vagi donant.

El Teatre Principal ha programat per aquest divendres 13 i dissabte 14 de març el muntatge teatral Tirant, el clàssic medieval de Joanot Martorell, en una coproducció de l'Institut Valencià de Cultura i la Compañía Nacional de Teatro Clásico; i per diumenge 15 de març l'obra Negrata de merda, de La Pulpe Teatro.