Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Teatre Principal lliura a Inedithos 7.000€ de la recaptació del Concert de Nadal dels Cors

El Teatre Principal lliura a Inedithos 7.000€ de la recaptació del Concert de Nadal dels Cors

(22/02/2018)

Aquest projecte de voluntariat treballa per millorar la qualitat de vida dels nins malalts hospitalitzats, amb cures pal•liatives i amb malalties rares.

L’associació de voluntariat Inedithos ha rebut 7.048’78 euros del Teatre Principal, una quantitat que es correspon amb la recaptació del Concert de Nadal dels Cors, que es va celebrar el passat 16 de desembre.

 

Aquest lliurament s’ha fet en un acte al qual ha assistit el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles; el director del Teatre Principal, Carlos Forteza; el president de Inedithos, Sebastià Verger, i nombrosos voluntaris de l’entitat.

 

Inedithos, creada el 2003, és una associació que compta amb una seixantena de voluntaris, tots ells estudiants universitaris, que treballen per millorar la qualitat de vida de nins i nines amb malalties rares, de llarga duració o en situació de cures pal·liatives. Aquestes tres línies de treball es despleguen tant a l’hospital de Son Espases com a domicilis particulars.

 

Sebastià Verger ha destacat que aquesta és la primera vegada que l’associació rep ajudes externes i ha valorat en molt altra consideració la iniciativa del Teatre Principal. Verger ha volgut recalcar el protagonisme dels voluntaris -“veritable ànima de tot aquest projecte” i que precisen de formació, tècnica i emocional, per atendre les necessitats dels usuaris.