Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás El Teatre Principal, a l'assemblea d'Ópera XXI

El Teatre Principal, a l'assemblea d'Ópera XXI

(12/10/2019)

Una delegació del Teatre Principal de Palma, encapçalada pel seu director, Josep R. Cerdà, ha participat aquesta setmana a les jornades per a directors i programadors que organitza l'associació Ópera XXI a Oviedo.
Amb el títol de Programar y comunicar para la generación Y, representants de teatres d'òpera de tot l'estat i diferents experts, han analitzat com programar i comunicar l'òpera per a les generacions més joves, l'anomenada Generació Y.
Com a membre de l'associació Opera XXI, el Principal també ha participat en l'assemblea bianual d'aquesta institució, que agrupa els teatres i festival d'òpera d'arreu de l'Estat espanyol. En aquesta trobada, entre altres punts, s'ha decidit guardonar amb els premis honorífics Ópera XXI a José Antonio Campos Borrego, per la seva trajectòria com a gestor cultural en el món de la lírica; La Caixa, pel seu suport a nombroses iniciatives operístiques; i Amigos Canarios de la Ópera de Las Palmas, pels més de 50 anys que porta treballant per l'òpera.
Així mateix, els membres d'Ópera XXI han assistit a la representació de l'òpera Rinaldo al Teatro Campoamor, una producció on les noves tecnologies juguen un paper fonamental.