Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El nou CACIM comença a rodar per Mallorca

El nou CACIM comença a rodar per Mallorca

(29/11/2019)

Cultura posa a disposició dels Ajuntaments 800.000 euros i més de 500 activitats culturals

Avui dematí representants de diferents ajuntaments de Mallorca, tècnics i regidors i regidores de Cultura i responsables de biblioteques municipals, han pogut conèixer un petit tast de l’oferta de les activitats incloses al Catàleg d’Activitats Culturals del Consell Insular de Mallorca (CACIM) i entrevistar-se amb les persones que impulse aquests projectes.

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha estat l’encarregada d’inaugurar aquestes jornades juntament amb Magdalena Perelló, batlessa de Llubí, municipi on ha tengut lloc la trobada.

Durant la seva intervenció Busquets ha instat els consistoris a aprofitar les subvencions que Cultura posa a la seva disposició per a programar activitats culturals, així com el catàleg d’activitats que s’ha elaborat i que ja consta de 500 propostes culturals de 9 disciplines diferents.

Hi han participat companyies com Serena’s Zahnke, Teatrix, Swing, Nat Projectes. Serveis Culturals i ambientals, Cultur-UP, Té a tres, Duo Soniante, Laboratori de Somnis, Cimena Rodat Mallorca, La Fornal d’espectacles, Arquitectives, CIA Unaiuna, Cultural-ment SC i el Teatre Principal de Palma, que ha oferit col·laboració als consistoris i a les companyies.