Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Dijous Bo torna al Consell per convidar tot Mallorca

El Dijous Bo torna al Consell per convidar tot Mallorca

(10/11/2022)

La presidenta Cladera i membres de la corporació insular han rebut la comitiva de la fira gran d’Inca a la seu de la institució

Inca convida tots els mallorquins i mallorquines a participar del Dijous Bo 2022 i ho fa com en els darrers anys, visitant la institució insular. Un altre, any, la comitiva del Dijous Bo una representació institucional i de la societat inquera encapçalada pel batle Virgilio Moreno, ha fet la convidada oficial a la presidenta del Consell, Catalina Cladera, i a tots els representants del Consell, que ha convidat al Consell de Mallorca a participar a una de les fires més importants de l’illa.

Es tracta d’una convidada oficial que s’ha recuperat fa uns anys i durant la qual, a més de convidar la presidenta i la corporació insular al Dijous Bo, s’ha presentat el cartell d’enguany i una cistella amb productes locals. La comitiva desplaçada a la seu del Consell de Mallorca l’integren, a més del batle, la pregonera del Dijous Bo d’enguany, Joana Maria Coll, el cronista oficial de la vila, Gabriel Pieras, representants d’associacions diverses i membres de la corporació local, així com els Revetlers d’Inca, que durant l’acte han improvisat un ball.