Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás El conseller Serra participa en un seminari online amb 350 agents de viatge

El conseller Serra participa en un seminari online amb 350 agents de viatge

(10/05/2020)

L’illa de Mallorca ha protagonitzat la sessió, organitzada pel proveïdor turístic W2M 

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha participat en una sessió informativa en línia organitzada per W2M i que ha comptat amb l’assistència de 350 agents de viatge. Entre els participants hi havia la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera; el director comercial d’Iberostar, Xisco Martínez; el CEO de W2M, Gabriel Subías; i el president de la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV), Carlos Garrido. 

Serra ha aprofitat per posar en valor els atractius de Mallorca i la col·laboració publicoprivada com a baluard per transmetre tranquil·litat i seguretat als turistes. El conseller ha manifestat que Mallorca «manté intactes els seus atractius i serem de les primeres destinacions en poder acollir turistes en les millors condicions. Tenim un producte de qualitat, 300 dies de sol, i comptam amb la capacitat de la nostra planta hotelera i els nostres productes turístics diversos: cicloturisme, MICE, cultura i patrimoni, luxe...». 

A més, el conseller Serraha explicat que es treballa conjuntament per establir espais de seguretat “i així estarem en les millors condicions per garantir la seguretat i facilitar alhora el gaudi”. En aquest sentit, ha afegit: «tenim molts d’espais oberts, com la Serra de Tramuntana, que ajuden en la gestió de seguretat sanitària. Establirem estructura de fluxos i sistemes de reserva prèvia per a les visites, a més de buscar solucions tecnològiques. Alhora, estam treballant en el disseny de paquets i bons vacacionals».

W2M WORLD2MEET és un proveïdor global de serveis turístics amb presència a més de 175 països que ofereix allotjament, trasllats, excursions, circuits i serveis de handling. Entre els seus clients principals hi ha touroperadors i agències de viatges.