Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Consell fa visible la pluralitat i diversitat mallorquina amb una festa amb motiu del dia de l’Orgull LGTBI

El Consell fa visible la pluralitat i diversitat mallorquina amb una festa amb motiu del dia de l’Orgull LGTBI

(28/06/2018)

Joan Laínez pronuncia el pregó i anima a seguir lluitant per la igualtat. El president Ensenyat destaca que “cal plantar cara als diferents graus d'intolerància que es pateixen a tot el món”

Gran èxit de la festa organitzada pel Consell de Mallorca amb motiu del dia de l’Orgull LGTBI. A la porta de la seu de la institució i al pas de la manifestació reivindicativa que ha recorregut els carrers de Palma ha tengut lloc el pregó. Enguany el Consell ha convidat el músic Joan Laínez qui ha acompanyat pel Mallorca Gay Men’s Chorus ha emocionat amb les seves paraules.

Segons Laínez,  “Vivim a un mon d’infinites realitats, cada persona es un món, una realitat, cada un dels que han viscut, viuen i viuran, és per això que encara hem de seguir parlant a les escoles, a les nines i nins i als  joves, a la societat  d’aquesta realitat, no podem deixar de banda la educació de les realitats infinites que tenim al nostre entorn  i ajudar a totes les persones que és puguin expressar de manera lliure la seva orientació i opció sexual”.

Durant eel mateix acte, el presiddent del Consell, Miquel Ensenyat ha assegurat que “cal seguir lluitant per tal de consagrar el progressiu avanç en el reconeixement dels drets i llibertats de les persones LGTBI en certs països, però també per a plantar cara als diferents graus d'intolerància que pateixen a tot el món arran de la seua orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere”.

Durant la festa posterior s’ha estrenat també la cançó produïda pel Cosnell de Mallorca per a la campanya per una Mallorca lliure d'agressions sexistes No i Punt! Aquesta cançó d'estiu sonarà a les revetlles dels 46 municipis adherits a la campanya i totes les ràdios de Mallorca.