Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Consell de Mallorca s’incorpora al patronat de la Fundació Robert Graves

El Consell de Mallorca s’incorpora al patronat de la Fundació Robert Graves

(28/06/2018)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles ha participat aquest matí en el Patronat de la Fundació Robert Graves en representació del Consell de Mallorca.

“Ens incorporam a la Fundació Robert Graves amb la il·lusió de sumar i de contribuir a ampliar les activitats que s’hi fan”, ha explicat durant la reunió el vicepresident Francesc Miralles. Miralles l’ha definit com “una relació de llarg recorregut” i ha recordat el nexe d’unió que existeix entre la Fundació Robert Graves i la resta de cases museu que gestiona el Consell a través de la Fundació Mallorca Literària “que ens permetrà optimitzar recursos fent feina en xarxa amb espais que treballen el nostre patrimoni literari com també són la Institució Pública Antoni Maria Alcover i Can Alcover”.

 

El Consell de Mallorca se suma així a la resta d’institucions presents en el patronat de la Fundació Robert Graves, presidida per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i que compta també amb la presència de representants de l’Ajuntament de Deià.

 

Al Patronat celebrat avui a la finca ca n’Alluny han assistit a més del vicepresident primer del Consell de Mallorca, Francesc Miralles; la consellera de Cultura del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur, acompanyada del secretari general de Cultura, Guillem Fullana, la directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà i el cap de servei de Cultura, Miquel Àngel Lladó; la batlessa de Deià, Magdalena López; William Graves i el professor de llengües clàssiques, Roman Piña.

 

Durant el patronat s’han aprovat els comptes de l’any 2017 i s’ha abordat, entre d’altres temes, els preparatius del 14è Congrés Internacional Robert Graves, que se celebrarà aquest pròxim mes de juliol.