Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás El Consell de Mallorca i l’IMAS reforcen el seu personal amb 14 professionals contractats en el marc del programa del SOIB «Joves Qualificats Entitats-Locals 2022»

El Consell de Mallorca i l’IMAS reforcen el seu personal amb 14 professionals contractats en el marc del programa del SOIB «Joves Qualificats Entitats-Locals 2022»

(19/10/2022)

Es tracta d’un projecte adreçat a persones menors de 30 anys amb estudis qualificats que durant un any treballaran a diferents departaments de la institució insular.

El Consell de Mallorca i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) han incorporat  14 joves professionals provinents del programa SOIB Joves Qualificats Entitats-Locals 2022, un projecte que vol fomentar la contractació de les persones demandants de feina menors de 30 anys i amb estudis qualificats que puguin fer feina als diferents departaments de la institució insular.

Concretament, 11 d’aquests reforços s’han incorporat a diferents departaments del Consell de Mallorca, mentre que els altres tres ho han fet a les àrees d’Infància i Família, Atenció Sociosanitària i Atenció Comunitària i Projectes Estratègics de l’IMAS.

En tots els casos han començat a fer feina aquest mes d’octubre i la durada del contracte és d’un any. En aquest sentit, l’objectiu d’aquest programa del SOIB és fomentar la contractació de joves d’entre 18 i 30 anys que reuneixen els requisits necessaris per poder signar un contracte formatiu que els permeti obtenir la pràctica professional adequada al nivell d’estudis de cada una de les persones.

Les accions que preveuen aquesta convocatòria compten amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE) en el marc Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014/2020.

Per poder dur a terme aquest programa, el Consell de Mallorca i l’IMAS comptem amb una subvenció concedida pel SOIB de 376.373,40€ i 125.457,80 € respectivament. Per poder completar les despeses de les contractacions, des del Consell s’aportaran directament 202.124,48€ i des de l’IMAS 72.714,44€.