Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Adjudicat el contracte de subministrament de llibres i material audiovisual a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Mallorca

Adjudicat el contracte de subministrament de llibres i material audiovisual a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Mallorca

(27/07/2017)

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha anunciat avui en el Ple del Consell que les biblioteques de Mallorca gaudiran des d’aquest pròxim mes de setembre del nou contracte de subministrament de llibres i material audiovisual per part del Consell de Mallorca. L’adjudicació d’aquest nou contracte ha estat aprovat aquesta setmana en Consell Executiu.

Miralles ha repassat la feina feta des que el juny de 2016 es varen aprovar els plecs per licitar el contracte de subministrament de llibres, enregistraments sonors i audiovisuals, i publicacions periòdiques a diferents unitats del Servei de Cultura i a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Mallorca. “Una tramitació llarga donada l’elevada quantia de l’expedient, al voltant de 800.000 euros”, ha explicat Miralles, “durant la qual també hem estat fent feina, per petició dels mateixos serveis d’Intervenció i administració de la casa, en l’aprovació d’un Reglament de funcionament del Servei de Biblioteques que faci possible que el Consell proveeixi de llibres aquest sistema”.

 

Aquest Reglament Insular de Biblioteques Públiques de Mallorca ja ha estat aprovat per unanimitat en la Comissió Tècnica de Biblioteques i, segons el vicepresident Miralles, “tendrem l’oportunitat de dur-lo a aprovació del Ple en els propers mesos”.

 

El contracte de subministrament aprovat aquest dimecres per Consell Executiu contempla l’adjudació del subministrament de llibres –lot 1, amb una despesa màxima de 436.000€- i d’enregistraments sonors i audiovisuals –lot 2, amb una despesa màxima de 184.000€-. La durada del contracte és de dos anys. Queda pendent d’adjudicar el lot 3 que té a veure amb el subministrament de publicacions periòdiques.