Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

51 municipis de Mallorca milloren els seus serveis d’informació turística gràcies al Consell

51 municipis de Mallorca milloren els seus serveis d’informació turística gràcies al Consell

(21/06/2021)

La institució insular concedeix 450.000 euros a ajuntaments de l’illa que han fet actuacions per impulsar l’accessibilitat universal en espais públics turístics o la innovació tecnològica en la promoció turística

El Consell de Mallorca ha concedit 450.000 euros als ajuntaments de l’illa per donar suport als serveis municipals d’informació turística. D’aquesta manera, 51 municipis rebran un ajut econòmic per cobrir les despeses de les obres i actuacions fetes a favor de l'accessibilitat universal, la renovació, la modernització i la innovació tecnològica dels serveis d'informació i promoció turística en destí. 

Les ajudes, concedides pel Departament de Turisme i Esports, van dels 3.200 als 9.700 euros. Han possibilitat, per exemple, la creació d’una web promocional del municipi de Sencelles (8.500 euros), un banc d’imatges i vídeos de recursos turístics de Montuïri (8.800 euros), la digitalització d’informació turística d’Alaró (9.700 euros) o la millora d’accessibilitat a platges de Santanyí (9.700 euros). 

Tot això contribuirà a que els municipis s’adaptin a un nou model turístic, que s’ha vist accelerat per l’impacte de la covid-19 i que requereix de més digitalització.

Podeu veure tots els projectes subvencionats a la resolució publicada en el BOIB