Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Ja estan disponibles els tràmits per a la contractació de l'edició i la distribució de les obres guanyadores dels Premis Mallorca

Ja estan disponibles els tràmits per a la contractació de l'edició i la distribució de les obres guanyadores dels Premis Mallorca

(25/08/2020)

Els tràmits estan disponibles a la plataforma de contractació del Ministeri d'Hisenda

La Direcció Insular de Política Lingüística ha recordat avui que els tràmits per a la contractació de l'edició i la distribució de les obres guanyadores dels Premis Mallorca i per a la promoció de l'obra i de l'autor ja estan disponibles a la plataforma de contracció del Ministeri d'Hisenda. Enguany, els autors de les obres guanyadores no s'han d'encarregar de les edicions de les obres, com s'havia fet en les darreres edicions dels guardons.

L'objecte d'aquest expedient és la contractació de l'edició i la distribució de les obres guanyadores dels Premis Mallorca de Creació Literària de 2020 i del Premi Mallorca de Fotografia de 2019, i la promoció d'aquestes obres i dels seus autors, conforme a les prescripcions del plec de condicions.

L'edició dels llibres es licita per mitjà d'un concurs obert per un valor de 10.040 € cada lot (categories de narrativa, poesia, assaig, literatura infantil i teatre); el de fotografia es treu per 22.160 €. S'hi pot presentar qualsevol editorial i els plecs estan redactats perquè, sempre que sigui possible, cada lot s'adjudiqui a una editorial diferent.

El termini de presentació d'obres als Premis Mallorca Creació Literària 2020 encara està obert i està previst que s’atorguin i es lliurin al final d'any, coincidint amb la celebració de la Diada de Mallorca. Les editorials que guanyin el concurs hauran d'editar els llibres durant el 2021.

Gràcies a aquest concurs nou, s'editaran més exemplars de les obres guanyadores dels Premis Mallorca que en les edicions anteriors. El concurs és per un any prorrogable per uns altres dos, és a dir, l'editorial guanyadora d'un lot es quedarà amb l'edició dels premis els dos anys següents (si el Consell així ho considera i sempre que es tornin a convocar els premis).
 

Bases

​​​​​​​
Les editorials que es presentin al concurs per al contracte obert de l'edició i la distribució de les obres guanyadores dels Premis Mallorca i per a la promoció de l'obra i de l'autor han de complir amb les característiques tècniques mínimes de l'edició, que inclouen la impressió en paper ecològica. A més, es preveu una distribució mínima a les Balears, País Valencià i Catalunya. Així mateix, per triar l'empresa guanyadora del concurs, es tendran en compte possibles millores en el preu, el percentatge de publicacions en català i la capacitat d'organització d'actes de presentació.
 
Els tràmits al Ministeri d'Hisenda es poden fer a l’enllaç següent:
 
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=jjxeNr3l9ySmq21uxhbaVQ%3D%3D