Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

L’aplicació mòbil Senderisme a Mallorca, del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, supera les 17 mil descàrregues

L’aplicació mòbil Senderisme a Mallorca, del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient, supera les 17 mil descàrregues

(19/01/2021)

La vicepresidenta Ribot destaca que l’app és «una eina molt útil per sortir a la muntanya amb preparació i seguretat»

Més de 17 mil persones s’han descarregat l’aplicació mòbil per caminar per Mallorca d’ençà que es va estrenar, ara fa dos anys. El 2019, es varen acumular 10.287 descàrregues. En concret, des del març de 2019 fins al gener de 2021, un total de 17.808 persones s’han descarregat l’app de senderisme mallorquí.

Senderisme a Mallorca és l’aplicació per a dispositius mòbils oficial de la Ruta de Pedra en Sec GR 221, de la Ruta Artà-Lluc GR 222 i de les rutes familiars del Consell de Mallorca. Una xarxa de més de 320 quilòmetres d’itineraris per practicar senderisme.  

La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha recordat que l’aplicació «és totalment gratuïta i serveix per informar els excursionistes sobre quins són els camins senyalitzats. Seguir el camí indicat és clau per minimitzar l’impacte ambiental i la pressió sobre la vegetació, sobretot ara que la muntanya s’està convertint en un gran atractiu».

Ribot ha afegit que sobretot és «una eina molt útil per sortir a la muntanya preparats i fer-ho amb seguretat, ja que la informació es pot descarregar per itineraris i permet navegar sense connexió a Internet durant el recorregut».

Per la seva banda, el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, ha valorat molt positivament la notícia i ha destacat que, «a través de l’app del Consell de Mallorca, els usuaris podran descobrir les rutes senderistes de Mallorca de manera senzilla i intuïtiva».

Senderisme a Mallorca, disponible en cinc idiomes (català, castellà, anglès, alemany i francès), permet preparar el recorregut, consultar en tot moment la posició, la distància recorreguda i el temps que fa que caminau; així com descobrir els punts d’interès i els serveis disponibles.

App Senderisme a Mallorca

Més informació sobre l’aplicació oficial de la Ruta de Pedra en Sec GR 221, de la Ruta Artà-Lluc GR 222 i de les rutes familiars del Consell de Mallorca: APP Senderisme a Mallorca