Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Un centre de menors concertat amb l’IMAS activa l’alarma davant les forces i cossos de seguretat pel no retorn de tres joves

Un centre de menors concertat amb l’IMAS activa l’alarma davant les forces i cossos de seguretat pel no retorn de tres joves

(16/01/2021)

El centre acabava de complir amb el període de quarantena estipulat en haver-se detectat alguns positius en COVID entre els interns i els professionals que hi fan feina.

Responsables d’un centre de menors concertat amb l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) han denunciat davant les forces i cossos de seguretat la sortida no autoritzada de cinc menors d’edat residents. Dos d’ells ja han retornat al centre. 

Els fets es remunten a ahir divendres. Els cinc joves varen sortir del centre sense permís. Fet que va provocar que els seus educadors, segons preveu el protocol quan es produeixen aquests casos, donassin l’avís davant la Guàrdia Civil. 

El centre acabava de superar el període de quarantena que determinen els protocols sanitaris en haver-se detectat casos de COVID entre alguns dels seus usuaris i professionals. 

En aquests moments, Policia i Guàrdia Civil, amb l’ajuda dels educadors del centre, tracten de localitzar els menors en alguns punts on hi ha sospita que hi podrian ser.