Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Teatre Principal estrena Les Petites Coses, una proposta per a tots els públics

El Teatre Principal estrena Les Petites Coses, una proposta per a tots els públics

(28/12/2020)

Davant les noves mesures sanitàries, el teatre avança les funcions del vespre a les 18h, i Àvol passa a ser només matinal

El Teatre Principal estrena aquest cap de setmana Les Petites Coses, una coproducció amb la companyia La Mecànica que aborda la relació entre els nins i els adults. En paraules del director de l’obra, Pau Bachero, es tracta d’una proposta teatral “en clau d’humor per a tots els públics, perquè tothom ha estat fill i tothom, d’alguna manera, té contacte amb infants”.

Amb les entrades exhaurides a la Sala Petita pels dies 2 i 3 de gener, aquest títol acaba de prorrogar amb dues funcions més dia 4 de gener (12 i 18h). Diumenge a les 18h també es podrà veure a la web del Principal en streaming.

Les Petites Coses és un espectacle sense text, vertebrat a través del gest, la manipulació d’objectes, el vídeomapping i la música en directe. Aquesta coproducció del Principal i La Mecànica està protagonitzada per Aina Zanoguera, Alejandro Navarro, Carme Serna i Borja Tous. La roda de premsa la podeu veure íntegrament al Youtube del teatre: http://bit.ly/rdppetites

El director del Principal, Josep R. Cerdà, ha qualificat l’espectacle “d’innovador, perquè està pensat des del punt de vista dels pares, cosa no gaire habitual en teatre”.

Cerdà ha aprofitat per anunciar nous canvis a la programació del Teatre, davant les mesures sanitàries anunciades avui pel Consell de Govern. Tot i que la normativa no obliga a cap modificació, el director del Principal ha anunciat que “es modificaran alguns horaris per tal de facilitar les coses a la ciutadania i que tothom a les vuit del vespre pugui ser a casa, tal com recomana el Govern”.

Fins al dia 20 de gener hi havia dues funcions a les 20h, que seran reprogramades. En el cas d’Àvol, la funció del divendres 8 de gener a les 20h passarà a fer-se el dissabte 9 a les 12h, i la funció d’Explore el Jardín de los cárpatos del dissabte 9 de gener a les 20h es farà a les 18h. La resta de programació es manté sense canvis.