Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

La Fundació Mallorca Literària amplia la seva Comissió Assessora

La Fundació Mallorca Literària amplia la seva Comissió Assessora

(28/10/2020)

Els vocals passen de vuit a setze i s’incorporen nous perfils professionals

La Fundació Mallorca Literària ha reunit per primera vegada enguany la seva Comissió Assessora que, presidida per la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha ampliat el nombre de vocals, passant de vuit a setze. Així, segons ha destacat Busquets “s’han incorporat professionals de diferents àmbits relacionats amb la tradició oral i la literatura amb la voluntat que ens transmetin el seu saber i ens acompanyin amb el seu criteri científic en la presa de decisions en la gestió de la Fundació Mallorca Literària”.

A més, en virtut dels nous estatuts de la Fundació Mallorca Literària, la Comissió Assessora tendrà més representació i protagonisme a les reunions el Patronat de la Fundació. A partir d’ara, seran dues persones les que hi assisteixin i tendran veu i vot a les decisions que s’hi hagin de prendre.

A la trobada, que va tenir lloc ahir capvespre, es va constituir la nova Comissió Assessora, que està formada per la consellera Busquets com a presidenta, la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, i com a vocals Josep A. Grimalt, Joan Mas, Climent Picornell, Margalida Pons, Andreu Ramis, Miquel Sbert, Gabriel Janer, Antoni Vidal, Mercè Picornell, Caterina Valriu, Jaume Guiscafrè, Jesús Revelles, Eduard Moyà, Damià Pons, Maria del Mar Vanrell, Sebastià Alzamora.