Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

El Consell de Mallorca firma el Pacte per a la Inclusió Social amb la xarxa EAPN Illes Balears

El Consell de Mallorca firma el Pacte per a la Inclusió Social amb la xarxa EAPN Illes Balears

(08/10/2020)

Representants de tots els partits polítics han signat aquest document que reafirma el compromís de la institució insular amb l’atenció de les persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió

El Consell de Mallorca amb la signatura del Pacte per a la Inclusió Social amb la xarxa EAPN Illes Balears confirma el seu compromís amb l’atenció de les persones que viuen en situació de pobresa o en risc d’exclusió. Tal com es va fer per primera vegada l’any 2015, tots els partits polítics que formen part de la institució insular han donat suport al document, que tindrà continuïtat durant la legislatura 2019-2023 .

Estava previst dur a terme l’acte de signatura el mes de març d’enguany, però la pandèmia no ho va permetre. Aquest dijous s’ha materialitzat la firma d’aquest Pacte, que estableix les línies d’actuació conjunta per millorar les condicions de vida de les persones en situació o en risc de pobresa i/o exclusió social, així com per facilitar, enfortir i consolidar el treball de les entitats socials amb aquests col·lectius.

En presència de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera Crespí, han firmat el Pacte: Jaume Tortella (PSIB-PSOE), Llorenç Galmés (PP), Guillem Balboa (MÉS per Mallorca), Beatriz Camiña (Ciudadanos), Magdalena Gelabert (Unides Podem), Francisca Mora (El PI-Proposta per les Illes) i Pedro Bestard (Vox-Mallorca). Finalment, Margalida Jordà ha signat el Pacte com a presidenta de l’entitat EAPN Illes Balears, xarxa d’inclusió social.

​​​​​​​