Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Nova jornada de formació del Consell amb el títol «Emociona't» dins de l'Observatori Esportiu de Mallorca

Nova jornada de formació del Consell amb el títol «Emociona't» dins de l'Observatori Esportiu de Mallorca

(07/10/2020)

El taller, impartit per Rosa Miralles, s’inclou dins el Pla d’Assessorament de l’Àrea d’Esports i pretén facilitar l’acompanyament emocional de l’alumnat en aquests moments incerts que afecten infants i joves

El dimecres 21 d’octubre, de 18 a 19.30 h, es durà a terme la jornada «Emociona’t», emmarcada dins el pla de l’Observatori Esportiu de Mallorca (OEM) i dedicada a desenvolupar les competències emocionals per facilitar l’acompanyament de l’alumnat. L’OEM és un pla de formació i orientació d’esports del Consell de Mallorca, que amb set anys d’existència s’ha convertit en un referent divulgatiu, amb la finalitat de col·laborar en una pràctica esportiva més segura i responsable.

En aquesta ocasió s’ha plantejat una formació en educació emocional, per contribuir al desenvolupament integral dels més joves i acompanyar-los, juntament amb les famílies, en la gestió de situacions imprevistes, com les que vivim actualment. La ponent Rosa Miralles, col·laboradora del Consell de Mallorca, i experta en educació emocional impartirà la jornada. Atesa l’actualitat del contingut, i d’acord amb les recomanacions sanitàries, s’ha optat per oferir aquest esdeveniment a través de videoconferència, per tal de no limitar el nombre de persones assistents a l’acte.

Programa de la jornada

La directora insular d’Esports, Margalida Portells, obrirà la jornada a les 18hamb la presentació de l’acte i donant la benvinguda a tothom que de manera virtual la segueixi. A continuació la ponent, Rosa Miralles Pascual, desenvoluparà l’exposició que se centrarà en fomentar les competències emocionals deles persones educadores com una eina per ajudar l’alumnat a gestionar les situacions d’incertesa, l’aprenentatge sobre el concepte resiliència i les passes essencials en la gestió positiva de conflictes. Al final hi haurà torn obert de preguntes i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, durà a terme la cloenda de l’acte.

Rosa Miralles és doctora per la Universitat de Lleida, llicenciada en psicopedagogia i mestra d’educació física. Actualment, col·labora amb l’Institut de Ciències de l’Educació de Lleida i amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a formadora i assessora d’educació emocional, benestar i salut del docent. També és especialista en psicologia de l’esport i entrenadora esportiva.

OEM
Webinar «Emociona’t» amb Rosa Miralles
21 d’octubre de 2020, de 18 a 19 h
Inscripció a través del formulari https://zoom.us/webinar/register/WN_VjkTONZcTBSADP1DqVgqeQ
Obert a educadors i educadores, associacions, entitats, ajuntaments, escoles, etc.