Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Mallorca.es Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás Hamlet, de Projecte Ingenu, farà una segona funció donada la gran acollida del públic

Hamlet, de Projecte Ingenu, farà una segona funció donada la gran acollida del públic

(07/10/2020)

El divendres 9 d’octubre, representacions a les 17 i a les 20 hores.

El Teatre Principal ha afegit divendres 9 d’octubre una funció a les 17 hores del muntatge teatral Hamlet, de Projecte Ingenu, a més de la representació prevista a les 20 hores. La gran demanda de públic i la reducció de la capacitat al 50 %, tal com obliguen les normes sanitàries actuals, han decidit la direcció del Teatre Principal a afegir aquesta funció. A més, també s’oferirà la funció de les 20 hores en reproducció en continu, a través del web www.teatreprincipal.com.

Projecte Ingenu presenta aquest Hamlet a la Sala Petita, amb direcció de Marc Chornet i Raimon Molins i interpretació de Rosa Serra, Xavier Torra, Neus Pàmies, Toni Guillemat, Cristina López i Jordi Ciurana.

Hamlet ha esdevingut un mite en la societat occidental i, com a tal, les seves facetes múltiples ens parlen de cadascun dels enigmes de la personalitat de l’ésser humà. La moral i la tradició es qüestionen davant la injustícia i els complots del poder. Una obra rabiosament actual. La revisió de l’obra de William Shakespeare ens permet entrar en els grans temes de la humanitat al llarg de la història i sobretot actuals: l’amor, la traïció, la societat versus la intimitat, l’art, la política, la gelosia, l’enveja, la família, la monarquia, els rols de gènere, l’educació, la guerra, el més enllà, la fe, etc. Hamlet som nosaltres en les fases d’adolescència, de vida adulta, de maduració i, finalment, de mort.