Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Atrás "Aló Irantzu" una reflexió oberta sobre el feminisme

"Aló Irantzu" una reflexió oberta sobre el feminisme

(14/03/2019)

La direcció insular d'Igualtat del Consell de Mallorca amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Artà i el grup de dones d'Artà, presenten avui, a la Cafeteria del Teatre d'Artà, "Aló Irantzu" dins dels actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

"Aló Irantzu" és un consultori feminista, amb el qual l'activista feminista, periodista i youtuber Irantzu Varela, respondrà sobre els dubtes que es presenten a l'hora d'aplicar el feminisme al dia a dia del públic assistent, "Perquè crec que el feminisme té una resposta per a tot i si no la té, la cercarem entre totes.".

"El feminisme és un moviment polític i social, però també és una forma de viure. A vegades, aplicar el feminisme com a forma de vida, es fa complicat, perquè es qüestiona pràcticament tot: la forma de lligar, de relacionar-te amb les amistats, amb la família, la forma d'estimar, de follar, de cuidar, de treballar, de ballar ... i a vegades hi ha dubtes. Les acadèmiques i companyes de militància, poden donar-te respostes però a vegades elles també tenen els mateixos dubtes".

"Aló Irantzu" agafa la frase d'Emma Goldman "Si no puc ballar, no m'interessa la teva revolució" i la fa més amplia: si no puc riure'm, fer humor i ser un poc "mamarracha" no és la meva revolució. Irantzu proposa fer la revolució feminista fent preguntes i reflexions i que entre totes es pugui construir un feminisme "que en el fons, ens faci més felices."

 

¿¿¿¿¿¿¿