Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Sala de prensa

Atrás Previsiones del Consell (9 de octubre)

09-10-2019

Dimecres 9 d'octubre

A les 11.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, presenta l'obra "On és quan ja no hi és?", coproducció del Teatre Principal (Sala Petita del Teatre Principal)

A les 12.15 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència la Cònsol d'Alemanya, Sra. Karin Küller (Sala d'audiències. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 13.30 hores. La presidenta Catalina Cladera es reuneix amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Sr. Iago Negueruela (Sala d'audiències del Consell, c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 19.00 hores. La consellera de Presidència, Teresa Sánchez, assisteix a la missa en recordança de l'aniversari de la torrentada i de les víctimes, a l'església de Sant Miquel a Son Carrió

A les 19.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la vicepresidenta Bel Busquets, i dels consellers i conselleres Josep Lluís Colom, Jaume Alzamora, Javier de Juan, Iván Sevillano i Maria Antònia Garcías,  assisteixen als actes del memorial en recordança al primer aniversari de la torrentada i de les víctimes a la plaçá de l'ajuntament de Sant Llorenç des Cardessar

Notas de prensa

Todas