Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Sede Electrónica Infomallorca Transparencia

ES

Webs oficiales

Sala de prensa

Atrás Previsiones del Consell (25 de noviembre)

25-11-2019

Dilluns 25 de novembre

A les 09.30. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, les vicepresidentes del Consell, Bel Busquets i Aurora Ribot, i els consellers i conselleres del Consell Executiu del Consell de Mallorca, assisteixen a la lectura del manifest pel 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones (Sala de plens. c/Palau Reial, 1. Palma)

A les 10.30 hores. Reunió en sessió extraordinària i urgent del Ple del Consell per debatre els projecte de Pressupost 2020 (Sala de plens del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 18.15 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, participa en la jornada tècnica «Eficiència esportiva» al centre Aspas (C/ de Ramon Nadal, 4)

A les 19.00 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora assisteix a la manifestació contra les violències masclistes (Palma)

A les 20.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix als 60 anys de COPE Mallorca i 40 dels Premis Populars (Auditorium de Palma)

 

 

Notas de prensa

Todas