Atrás Joan Reinoso reivindica l’esforç diari davant una seixantena d’esportistes en edat escolar que el Consell ha reconegut per mèrits esportius

28-11-2018

Una seixantena d’esportistes en edat escolar han omplit aquest dimarts horabaixa la sala d’actes del Centre Cultural la Misericòrdia en un acte de reconeixement dels mèrits esportius organitzat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. Tots ells han fet pòdium en competicions nacionals i/o internacionals els darrers mesos en disciplines tan diverses com bàsquet, ball esportiu, escacs, esports adaptats, golf, pàdel, patinatge, tir olímpic, natació i vela.

 

«Arribar fins aquí implica molt de sacrifici», ha reconegut Joan Reinoso, campió de ciclisme adaptat, «hi haurà dies dolents, segurament, però el que és important és seguir, la constància, i de segur que arribaran els resultats».

 

Reinoso ha participat aquest dimarts en el reconeixement al mèrit esportiu de seixanta-dos esportistes en edat escolar de deu federacions de les Illes Balears. Un acte que organitza periòdicament el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca per «no tan sols reconèixer els bons resultats dels esportistes més joves de casa nostra, sinó també amb la intenció d’agrair la feina que fan les federacions, els clubs, els equips tècnics i també les famílies per acompanyar-vos en aquest camí». Són paraules del vicepresident primer i conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, que ha presidit l’acte de reconeixement al costat de la directora insular d’Esports, Margalida Portells, i Joan Reinoso.

 

Miralles ha recordat l’esforç que du a terme la Direcció Insular d’Esports per acostar la pràctica esportiva a tota la població, així com els programes que s’ofereixen als centres educatius per donar a conèixer múltiples disciplines esportives als infants i joves, ja siguin esports majoritaris o minoritaris, col·lectius o individuals. «L’esport no coneix límits ni barreres, sinó esforç i superació», ha afegit Miralles, referint-se a l’exemple de Joan Reinoso, un dels esportistes d’elit que col·laboren en el programa de divulgació de valors de l’esport a les escoles de Mallorca, que impulsa el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell.

 

Adjuntam la llista completa d’esportistes reconeguts pel Consell de Mallorca pels seus mèrits esportius.

 

Información relacionada

  • Llista completa d’esportistes reconeguts pel Consell de Mallorca pels seus mèrits esportius.

    Descarga