Atrás CONVOCATÒRIA: Reunió amb els representants del sector de la restauració a Mallorca per tractar les mesures vigents per frenar l’expansió de la covid-19

CONVOCATÒRIA: Reunió amb els representants del sector de la restauració a Mallorca per tractar les mesures vigents per frenar l’expansió de la covid-19

14-12-2020 / 16:00 h

Dilluns 14 de desembre

Hora: 16.00 hores.

Lloc: Consolat de Mar, carrer de la Llotja, 3, Palma.

La presidenta del Govern de les Illes Balears, acompanyada de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Neugueruela, es reuneix amb els representants del sector de la restauració a Mallorca per tractar les mesures vigents per frenar l’expansió de la covid-19.

A la reunió hi assistiran també el batle de Palma, José Hila, i el president de la FELIB, Antoni Salas.

En representació dels empresaris i treballadors del sector hi seran presents el president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, la presidenta de PIMEM Restauració Mallorca, Eugènia Cusí, el secretari d’Acció Sindical d’UGT, José Garcia Relucio, i la secretària general de la Federació de Serveis de Comissions Obreres, Silvia Montejano.

Es podran prendre imatges a l’inici de la reunió i, en acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació. Hi haurà cobertura gràfica oficial.