Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Avís important

És imprescindible que demaneu cita prèvia per entregar documents al Servei de Promoció Sociocultural. Podeu dur les sol·licituds de la Targeta Gent Gran o de qualsevol altre document sol·licitant cita prèvia a algun dels telèfons següents:  Palma: 971 219 686, Inca: 971 505 792, Manacor: 971 551 348

En aquest espai web trobareu totes aquelles iniciatives de les associacions que treballen en l’àmbit de l’animació sociocultural, el desenvolupament comunitari i l’oci i el temps lliure en general arreu de Mallorca.

Des del Consell es fan les actuacions necessàries per fomentar aquest desenvolupament, mitjançant la convocatòria de subvencions, organitzant activitats pròpies i oferint diferents serveis des dels centres socioculturals d’Inca i de Manacor.

Aquestes activitats també es dirigeixen al col·lectiu de gent gran, etapa vital on l’ocupació del temps lliure, amb activitats grupals i comunitàries, és fonamental per evitar l’aïllament i gaudir d’un envelliment actiu i, d’aquesta manera, poder disposar de tot el que la gent gran pot aportar a les nostres comunitats.

Mitjançant l’animació sociocultural i la seva metodologia s’utilitzen tots els recursos del Consell necessaris com a eines de dinamització: art, artesania, cultura popular, folklore, esport, patrimoni,natura, participació ciutadana, etc.

Anualment s’organitzen el Certamen d’Arts Gent Gran i, enguany, el Mallorca World Folk Festival, mostres del treball conjunt entre la institució i el teixit associatiu, mitjançant l’art i el folklore, per promocionar la qualitat de la vida sociocultural de la nostra illa i de la seva gent.

Trobareu tota aquesta informació i molt més aquí. Passau!

Tornen les visites teatralitzades al Palau del Consell amb motiu de la Diada de les Illes Balears

Tornen les visites teatralitzades al Palau del Consell amb motiu de la Diada de les Illes Balears

(29/02/2020)

La institució insular també ha organitzat jornades de portes obertes i visites guiades al Teatre Principal i Museu de Mallorca

Després de l’èxit aconseguit en la primera edició de visites teatralitzades al Palau del Consell en el marc de la Diada de Mallorca, la institució insular ha decidit repetir l’experiència i tornar a obrir les portes de la seva seu, aquesta vegada, amb motiu de la celebració de la Diada de les Illes Balears.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, va assistir ahir horabaixa a la primera d’aquestes visites teatralitzades, durant les quals el públic assistent coneix els racons més secrets i el patrimoni d’aquest edifici singular mentre acompanya els protagonistes de l’obra durant les seves peripècies.

Les rutes teatralitzades “Mans Enlaire” varen esgotar entrades en les primeres hores d’inscripció. A càrrec de la companyia Ovnipresents, tenen una durada de 45 minuts, són gratuïtes, van destinades al públic familiar i es representaran fins al diumenge.

A més d’aquest espectacle a la seu principal de la institució insular, el Consell de Mallorca també ha organitzat per aquest cap de setmana visites guiades al Teatre Principal i al Museu de Mallorca, així com una jornada de portes obertes a Raixa.

El Consell de Mallorca també tendrà representació en els actes oficials de la Diada de les Illes Balears, amb l’assistència de la presidenta Cladera i membres de l’equip de govern i de la corporació insular a l’acte de lliurament dels Premis Ramon Llull i Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma avui horabaixa a la Llotja i a l’acte oficial de la Diada, demà diumenge, al Parlament.

Tràmits i procediments relacionats