Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Avís important

És imprescindible que demaneu cita prèvia per entregar documents al Servei de Promoció Sociocultural. Podeu dur les sol·licituds de la Targeta Gent Gran o de qualsevol altre document sol·licitant cita prèvia a algun dels telèfons següents:  Palma: 971 219 686, Inca: 971 505 792, Manacor: 971 551 348

En aquest espai web trobareu totes aquelles iniciatives de les associacions que treballen en l’àmbit de l’animació sociocultural, el desenvolupament comunitari i l’oci i el temps lliure en general arreu de Mallorca.

Des del Consell es fan les actuacions necessàries per fomentar aquest desenvolupament, mitjançant la convocatòria de subvencions, organitzant activitats pròpies i oferint diferents serveis des dels centres socioculturals d’Inca i de Manacor.

Aquestes activitats també es dirigeixen al col·lectiu de gent gran, etapa vital on l’ocupació del temps lliure, amb activitats grupals i comunitàries, és fonamental per evitar l’aïllament i gaudir d’un envelliment actiu i, d’aquesta manera, poder disposar de tot el que la gent gran pot aportar a les nostres comunitats.

Mitjançant l’animació sociocultural i la seva metodologia s’utilitzen tots els recursos del Consell necessaris com a eines de dinamització: art, artesania, cultura popular, folklore, esport, patrimoni,natura, participació ciutadana, etc.

Anualment s’organitzen el Certamen d’Arts Gent Gran i, enguany, el Mallorca World Folk Festival, mostres del treball conjunt entre la institució i el teixit associatiu, mitjançant l’art i el folklore, per promocionar la qualitat de la vida sociocultural de la nostra illa i de la seva gent.

Trobareu tota aquesta informació i molt més aquí. Passau!

Presentació de la 40 edició de la Pujada a Lluc de la Part Forana

Presentació de la 40 edició de la Pujada a Lluc de la Part Forana

(02/09/2019)

La presidenta del Consell Catalina Cladera ha participat avui a la presentació de la 40 edició de la Pujada a Lluc des de la part forana, un esdeveniment organitzat per l'Associació d'Antics Blauets de Lluc i que té el suport econòmic del Consell, que hi fa una aportació de 65.000 euros i de BMN Sa Nostra, a on s'ha fet l'acte de presentació de l'edició d'enguany.

"El Consell està encantat de participar en aquest símbol de mallorquinitat, que ens uneix com a poble i que no s'ha de perdre. Per això celebram també aquests 40 anys de pujada, com una mostra que és un esdeveniment ja consolidat", ha expressat la presidenta Cladera.

La XL pujada a Lluc de la Part Forana se celebrarà la nit del 7 al 8 de setembre, amb sortida oficial d'Inca però amb altres 42 punts de sortida des de diferents indrets de Mallorca i reuneix més de 8.000 peregrins de tota l'illa.

Tràmits i procediments relacionats