Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Avís important

És imprescindible que demaneu cita prèvia per entregar documents al Servei de Promoció Sociocultural. Podeu dur les sol·licituds de la Targeta Gent Gran o de qualsevol altre document sol·licitant cita prèvia a algun dels telèfons següents:  Palma: 971 219 686, Inca: 971 505 792, Manacor: 971 551 348

En aquest espai web trobareu totes aquelles iniciatives de les associacions que treballen en l’àmbit de l’animació sociocultural, el desenvolupament comunitari i l’oci i el temps lliure en general arreu de Mallorca.

Des del Consell es fan les actuacions necessàries per fomentar aquest desenvolupament, mitjançant la convocatòria de subvencions, organitzant activitats pròpies i oferint diferents serveis des dels centres socioculturals d’Inca i de Manacor.

Aquestes activitats també es dirigeixen al col·lectiu de gent gran, etapa vital on l’ocupació del temps lliure, amb activitats grupals i comunitàries, és fonamental per evitar l’aïllament i gaudir d’un envelliment actiu i, d’aquesta manera, poder disposar de tot el que la gent gran pot aportar a les nostres comunitats.

Mitjançant l’animació sociocultural i la seva metodologia s’utilitzen tots els recursos del Consell necessaris com a eines de dinamització: art, artesania, cultura popular, folklore, esport, patrimoni,natura, participació ciutadana, etc.

Anualment s’organitzen el Certamen d’Arts Gent Gran i, enguany, el Mallorca World Folk Festival, mostres del treball conjunt entre la institució i el teixit associatiu, mitjançant l’art i el folklore, per promocionar la qualitat de la vida sociocultural de la nostra illa i de la seva gent.

Trobareu tota aquesta informació i molt més aquí. Passau!

L'alumnat de la UOM arreu de Mallorca reben el certificat acadèmic de la UIB

L'alumnat de la UOM arreu de Mallorca reben el certificat acadèmic de la UIB

(26/06/2019)

1.156 alumnes de 28 municipis han participat en el programa formatiu adreçat a gent gran i avui han rebut el certificat acadèmic de la UIB. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presdiència en funciona, Jesús Jurado i el director insular de Promoció Sociocultural en funcions, Javier Ramos han fet entrega dels diplomes juntament amb membres de la UOM i de la UIB.

Els alumnes de La UOM arreu de Mallorca han rebut el diploma acadèmic en reconeixement a la seva participació a la Universitat Oberta per a Majors 2018-2019. En aquesta edició de La UOM arreu de Mallorca, hi han participat 1.156 alumnes de 28 municipis de Mallorca: Alaró (4), Alcúdia (68), Algaida (28), Artà (20), Calvià (49), Campos (46), Deià (15), Esporles (24), Felanitx (78), Inca (98), Lloseta (35), Llucmajor (50), Manacor (129), Marratxí (20), Muro (37), Petra (12), Pollença (110), Porreres (10), Puigpunyent (16)

Sant Joan (48), Sant Llorenç del Cardassar (34), Santa Maria del Camí (40), Sencelles (33), Ses Salines (15), Sineu (42), Sóller (21), Son Servera (36) i Valldemossa (38).

L’acte s’ha desenvolupat en dues tandes. A les 10 hores s’han lliurat els certificats als alumnes de Calvià, Inca i Pollença, i, a les 12.30 hores, als de Manacor, Deià, Sencelles i Valldemossa.

Hi han intervingut el conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, senyor Jesús Jurado; el director de la UOM, doctor Antoni Gamundí; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; el director insular de Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, senyor Javier Ramos; la viceretora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí, i el Rector de la UIB, senyor Llorenç Huguet.

La Coral de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de la UOM ha interpretat el Gaudeamus igitur per tancar l'acte.

Jurado ha volgut destacar la feina feta per la UOM i ha assegurat que el patrocini del Consell de Mallorca està assegurat per tota la legislatura, com un compomís en ferm del conseller per fomentar un envelliment actiu i una millor qualitat de vida per a la gent major de la illa.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que s'ha fet a vint-i-vuit municipis de Mallorca els mesos de maig i juny, i amb el qual la UIB pretén acostar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer Universitat a través de la formació, la cultura i la disseminació del coneixement.

La UIB organitza la Universitat Oberta per a Majors (UOM) amb el suport del Consell de Mallorca, el Govern de les Illes Balears, l'Obra Social la Caixa, El Corte Inglés i els ajuntaments dels municipis implicats.

Tràmits i procediments relacionats