Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

En aquest espai web trobareu totes aquelles iniciatives de les associacions que treballen en l’àmbit de l’animació sociocultural, el desenvolupament comunitari i l’oci i el temps lliure en general arreu de Mallorca.

Des del Consell es fan les actuacions necessàries per fomentar aquest desenvolupament, mitjançant la convocatòria de subvencions, organitzant activitats pròpies i oferint diferents serveis des dels centres socioculturals d’Inca i de Manacor.

Aquestes activitats també es dirigeixen al col·lectiu de gent gran, etapa vital on l’ocupació del temps lliure, amb activitats grupals i comunitàries, és fonamental per evitar l’aïllament i gaudir d’un envelliment actiu i, d’aquesta manera, poder disposar de tot el que la gent gran pot aportar a les nostres comunitats.

Mitjançant l’animació sociocultural i la seva metodologia s’utilitzen tots els recursos del Consell necessaris com a eines de dinamització: art, artesania, cultura popular, folklore, esport, patrimoni,natura, participació ciutadana, etc.

Anualment s’organitzen el Certamen d’Arts Gent Gran i, enguany, el Mallorca World Folk Festival, mostres del treball conjunt entre la institució i el teixit associatiu, mitjançant l’art i el folklore, per promocionar la qualitat de la vida sociocultural de la nostra illa i de la seva gent.

Trobareu tota aquesta informació i molt més aquí. Passau!

Documents relacionats

Tràmits i procediments relacionats

null Viu la vida

Viu la vida

Aquí teniu un nou vídeo. En aquesta ocasió us presentam un conjunt de recomanacions per promoure el nostre benestar anímic, imprescindible en aquests moments tan inusuals que vivim. No debades, resulta fonamental continuar amb les rutines diàries, activar el cos i la ment, acceptar les emocions que sentim, cercar ocupacions que ens relaxin, limitar el temps que dedicam a les notícies relacionades amb la pandèmia, etc. En definitiva, és un recull de consells d'allò més necessaris, oportuns i útils per mantenir-nos bé a tots els nivells.


Informació relacionada