Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Informació de servei per a la ciutadania i per als ajuntaments

Hedda Gabler, d'Ibsen, en obert per als espectadors del Teatre Principal

Hedda Gabler, d'Ibsen, en obert per als espectadors del Teatre Principal

(22/05/2020)

José Martret dirigí aquesta producció estrenada el maig de 2015

El Teatre Principal penjarà avui, a les 20 hores, al seu canal de Youtube, el muntatge teatral Hedda Gabler, d'Ibsen, en una producció pròpia que s'estrenà el 15 de maig de 2015 a la Sala Petita amb direcció de José Martret.

Aquest muntatge està interpretat per Caterina Alorda, Pedro Mas, Borja Tous, Laura Pons, Santi Pons i Irene Soler. A més va comptar amb la creació de l'espai sonor per Jaume Manresa, l'espai escènic per Alberto Puraenvidia i la il·luminació de Xesca Salvà.

Martret, que també és l'autor de l'adaptació del text d'Ibsen, digué fa cinc anys d'aquesta obra: "Hedda Gabler és una obra que parla de l'impuls destructiu, cruel i sàdic de l'ésser humà. Em fascinà quan la vaig llegir per primera vegada fa més de vint anys; hi ha qualque cosa malaltissa a la peça que m'atrapa, i adesiara sent la necessitat de tornar-hi. Ibsen fa un retrat minuciós d'un personatge fosc, destructiu i dominant que gaudeix amb la humiliació, i amb una voracitat al seu interior capaç d'arrasar tot allò que l'envolta".


 

Enllaços relacionats