Previsions del Consell (28 de novembre)

28-11-2019 / 00.00 h

Dijous 28 de novembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, i el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, inauguren la reconstrucció del mur a la carretera de Lluc per un despreniment (Carretera de Lluc,km 13,100)

A les 09.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el el conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, presideixen l’acte d’acceptació de la donació del fons audiovisual de la Fundació Sa Nostra Caixa de Balears a l'Arxiu del So i de la Imatge del Consell de Mallorca (La Misercòrdia. Palma)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, assisteix a la reunió de la Mesa per l'Agenda Balear 2030 (Ca N'Oleo. Palma)

A les 11.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibiitat i Medi Ambient Aurora Ribot assitirà a la reunió Plenària del Patronat del Parc Nacional de Cabrera (Conselleria de Medi Ambient i Territori. Palma)

A les 12.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle d’Estellencs, Bartomeu Jover, a l’Ajuntament del municipi (Síquia, 4)

A les 13.30 hores. La presidenta Catalina Cladera rep en audiència el Comandant General de les Illes Balears, Fernando García Blázquez (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 15.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Banyalbufar, Mateu Ferrà, a l’Ajuntament del municipi (Plaça de la Vila, 2)

A les 17.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot,  rep en audiència el representants del Gremi de Margers de Mallorca (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 17.30 hores. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuneix amb el batle de Puigpunyent, Antoni Marí, a l’Ajuntament del municipi (C/ Travessia, 37)

A les 18.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, assisteix a la presentació del llibre: La gentrificació de Palma, barri a barri" (Teatre Xesc Forteza de Palma)

A les 19.30 hores. La presidenta Catalina Cladera assisteix a la presentació de la Memòria del CES sobre l'economia , el treball i la societat de les Illes Balears 2018 (Sala d'actes del Parlament de les Illes Balears. Palma)

A les 20.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el director insular de Política Lingüística, Lluís Segura, assisteixen a la gala d’entrega dels Premis Enderrock (Teatre Xesc Forteza. Palma)

A les 20.00 hores, El conseller de Turisme i Esports Andreu Serra assisteix al Tradicional Còctel de Nadal GPRO Valparaiso Palace & Spa (c/ Francesc Vidal i Sureda, 23)