Vés enrere Previsions del Consell (17 de setembre)

17-09-2019

Dimarts 17 de setembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el rector de la Universitat de les Illes Balears, Sr. Llorenç Huguet (Sala d'audiències del Consell. Palma)

A les 09.30 hores: La vicepresidenta segona i titular del Departament de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot, assisteix a les jornades IV Foro Internacional "Turismo y Movilidad sostenible", clourà l'acte amb un breu parlament (Hotel Iberoestar Cristina. c/ Bartomeu Xamena, s/n. Platja de Palma) 

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència els representants de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (Sala d'audiències del Consell. Palma)

A les 11.45 hores. La vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, participa a la roda de premsa de presentació de la Nit de l’Art (Galería Kewenig. Oratori de Sant Feliu. C/ Sant Feliu s/n)

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, presenten el Catàleg de serveis 2019/20 de la Direcció Insular d’Esports. També hi participen els joves esportistes d'elit Maria Perelló (regatista tricampiona mundial de vela en la categoria Optimist) i Augusto Fernández (pilot de motociclisme en la categoria de Moto2) (Sala de premsa del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)