Previsions del Consell (13 de gener)

Previsions del Consell (13 de gener)

13-01-2020 / 10.15 h

Logo del Consell de Mallorca.

Dilluns, 13 de gener

A les 10:15 hores. La consellera de Presidència, Teresa Suárez, acompanyada per la directora insular de Promoció Sociocultural, Carolina Abad, i Toni Ballador, informen de la posada en marxa de la Targeta Gent Gran. L’acte es durà a terme a la tenda d’animals de companyia Tucán, un dels establiments adherits a aquesta iniciativa destinada a oferir descomptes i avantatges a les persones majors i promoure el comerç de proximitat. (Tenda d’animals de companyia Tucán, c/ del Marquès de la Fontsanta, 38, Palma).

A les 13:30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el batle de Lloseta, José Maria Muñoz. (Sala d’audiències del Consell, c/ Palau Reial, 1, Palma). 

A les 19.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, dona la benvinguda als participants de la jornada "Dia de connexió publicoprivada per un turisme de futur" a Es Baluard. (Museu des Baluard, Plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma).