Vés enrere Previsions del Consell (12 de setembre)

12-09-2019

Dijous 12 de setembre

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el President del Parlament de les Illes Balears, Sr. Vicenç Thomás (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1. Palma)

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la vicepresidenta i consellera executiva de Cultura, Bel Busquets, i el director del Teatre Principal de Palma, Josep Ramon Cerdà, presenten en roda de premsa la programació nova del Teatre Principal, que abarca des del setembre de 2019 al gener de 2020 (Teatre Principal. Palma)

A les 12.30 hores. La presdidenta del Consell rep en audiència els representants de PIMEM (Sala de Juntes del Consell. Palma)

A les 16.30 hores. La presidenta Catalina Cladera rep en audiènica els representants d'ASIMA (Sala d'audiències del Consell. Palma)

A les 19.30 hores. La presidenta Catalina Cladera assisteix a la presentació dels treballs d'excavació del Talaiot de les Abelles a Puigpunyent. (Sala de Plens de l'Ajuntament de Puigpunyent)