Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ventolina guanya per quart any consecutiu la regata de la XX Diada de Vela Llatina en la divisió absoluta

Ventolina guanya per quart any consecutiu la regata de la XX Diada de Vela Llatina en la divisió absoluta

(18/09/2016)

La consellera i el director de Medi Ambient han estat els encarregats d’entregar els premis en les diferents categories

La XX Diada de Vela Llatina i la II Trobada d’embarcacions a rem, que han tingut lloc aquest cap de setmana en l’àmbit dels actes de celebració de la Diada de Mallorca, han acabat aquest migdia amb l’entrega de guardons als participants. La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i el director insular de Medi Ambient, Josep Manchado, han estat els encarregats d’entregar els premis als guanyadors.

 
El premi en la divisió dragonera ha estat per l'embarcació Mitjana de Joan Gelabert. A la divisió de llaüts clàssics, la primera classificada ha estat Savanna de Toni Jover. I finalment, a la divisió de regata absoluta el primer premi ha estat per quart any consecutiu per Ventolina de Jaume Duran.

 
A la regata hi ha participat un any més l’embarcació La Balear , així com vuit embarcacions tipus Dragonera del Departament de Medi Ambient. Així mateix, durant tot el cap de setmana s’ha pogut veure a les instal·lacions del Club Nàutic de Cala Gamba, una exposició de maquetes d’embarcacions elaborades pels mestres d’aixa del Consell de Mallorca.