Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Torna el Bibliojardí a la Misericòrdia

Torna el Bibliojardí a la Misericòrdia

(14/06/2021)

La Biblioteca de Cultura Artesana treu part dels seus serveis al jardí entre el 14 de juny i el 17 de setembre.

La Biblioteca de Cultura Artesana ha obert avui el Bibliojardí, un servei que torna després de l’aturada de l’any passat per les restriccions sanitàries derivades del coronavirus i que treu al jardí de la Misericòrdia serveis com ara el de premsa diària, de revistes de diferents sectors, de llibres per a totes les edats i també la connexió Wi-Fi. 

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha visitat avui el Bibliojardí coincidint amb el primer dia d’obertura al públic i ha considerat una notícia molt bona «la possibilitat de gaudir novament de l’impressionant fons de la Biblioteca de Cultura Artesana, així com d’altres serveis, tot a l’aire lliure, perquè la BCA prolonga la seva sala de lectura entre plantes i arbres, i amb mobiliari adequat tant per a adults com per a infants».

L’horari és el mateix que el de la biblioteca: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i de 15 h a 20.30 h. Es tanca una hora a migdia per complir la normativa de netejar i desinfectar la zona dues vegades al dia, matí i horabaixa. El Bibliojardí romandrà obert fins al 17 de setembre.

Durant la visita, la directora insular de Cultura, Maria Pastor, ha afegit que «s’ha aprofitat aquest espai diferent per compensar la limitació de cabuda en interiors i així, a més, es diversifiquen els llocs d’estudi, de silenci, de joc, de creació, i es fomenta la lectura en tots els suports». 

En compliment de la normativa sanitària, l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic continua sent obligatori.