Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Sostenibilitat i Medi Ambient assessorarà l'Ajuntament de Sa Pobla en la implantació de la recollida porta a porta

Sostenibilitat i Medi Ambient assessorarà l'Ajuntament de Sa Pobla en la implantació de la recollida porta a porta

(28/02/2020)

El batle del municipi destaca la importància de conscienciar a la població com assumpte prioritari

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell assessorarà l'Ajuntament de Sa Pobla en la implantació del sistema "porta a porta" de recollida de residus que aquest municipi té previst iniciar l'any 2021. Així ho ha comunicat avui la responsable insular, Aurora Ribot, al batle pobler, Llorenç Gelabert, dins la visita que l'equip insular ha realitzat aquesta població.

"El nou sistema millorarà substancialment els índexs de recollida selectiva, segons l'experiència que han tingut altres municipis", ha manifestat Ribot. Per la seva part, el batle de Sa Pobla ha manifestat que la conscienciació de la població en aquest sentit "és un dels nostres assumptes prioritaris. Som conscients de la importància de potenciar el civisme en la recollida de fems".

L'equip insular també ha convidat als representants municipals de Sa Pobla a les jornades on s'explicarà el contingut de la Llei de Camins als diferents municipis. Aquesta població està netejant tots els seus camins rurals i completant la seva senyalització.