Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Sis museus i col·leccions han rebut la placa acreditativa del Consell de Mallorca

Sis museus i col·leccions han rebut la placa acreditativa del Consell de Mallorca

(25/10/2019)

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, han entregat avui les plaques acreditatives als museus i a les col•leccions museístiques reconegudes pel Consell, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquests centres i prestigiar-ne la feina. En total són sis els centres reconeguts i tots han pogut assistir a l’acte d’avui.

Tant Busquets com Pastor han agraït la feina que fan aquestes entitats per a divulgar la cultura i fer-la arribar a tothom. Ambdues han manifestat el compromís per a impulsar la Xarxa de Museus del Consell de Mallorca.

A més, han anunciat que enguany hi haurà dues noves convocatòries de subvencions destinades a Museus, una per a activitats programades en els esdeveniments col•lectius del Dia Internacional dels Museus i La tardor als museus, i una altra per a digitalitzar les fitxes catalogràfiques dels objectes que formen part dels museus i de les col•leccions de centres de titularitat municipal de Mallorca, amb el programa informàtic MuseumPlus.

A l’acte han assistit Magdalena Salas, directora del Museu de Manacor; Gabriel Quetglas, de la col·lecció museogràfica Chopin; Paula Moscardó, del Museu Sa Bassa Blanca; Maria Mesquida i Xisca Veny, de la Fundació Cosme Bauçà de Felanitx;  Aina Crespí i Toni Torres d’Es Baluard; i Biel Pons, del Consell de Mallorca (d'esquerra a dreta a la foto, amb la directora insular i la consellera)