Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Santa Eugènia finalitza les obres d'una nova plaça i parc infantil gràcies a les inversions del Consell

Santa Eugènia finalitza les obres d'una nova plaça i parc infantil gràcies a les inversions del Consell

(07/02/2019)

El municipi de Santa Eugènia ha finalitzat amb èxit les obres i els projectes que el Consell de Mallorca finança als municipis a través dels diferents Plans Especials d'Inversions que la institució insular té en marxa i que han suposat una inversió total de 397.027,69 euros.

 

Així, Santa Eugènia ha dut a terme la construcció d'una plaça pública i un parc infantil així com un Punt verd municipal. Unes obres que han suposat una inversió de 316.407,16 euros provinents del Pla Especial d'Inversions de Competència Municipal 2017 del Consell.

 

Aquestes obres han rebut la visita del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, qui han volgut apropar-se al municipi per conèixer de primera mà l'estat de les inversions. Els representants insulars han estat acompanyats pel batle de Santa Eugènia, Francisco Martorell Canals.

 

A més, l'ajuntament de Santa Eugènia també ha rebut 28.255,67 euros per a l'adquisició de dos vehicles elèctrics provinents i ha pogut fer front a les despeses corrents gràcies a una inversió de 52.364,86 euros.