Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Santa Eugènia acull la Mostra d’Arts Escèniques entre el 15 i el 18 de juliol

Santa Eugènia acull la Mostra d’Arts Escèniques entre el 15 i el 18 de juliol

(12/07/2021)

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el batle de Santa Eugènia, Joan Riutort, han presentat avui l’edició d’enguany de la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia, que omplirà el municipi de teatre entre el 15 i el 18 de juliol sota la direcció de Mateu Canyelles i Gràcia Moragues.

Durant la presentació, Busquets ha recordat que «l’any passat, el primer en pandèmia, es va poder celebrar i va ser una reivindicació de la cultura segura, que s’obre pas enmig d’una pandèmia mundial gràcies a la implicació del sector i la col·laboració de les administracions públiques».

Busquets ha animat la ciutadania «a participar en iniciatives com ara la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia, seguint les mesures necessàries per fer-ho de forma segura».

D’altra banda, el batle Santa Eugènia, Joan Riutort, ha destacat l’esforç del consistori per seguir programant esdeveniments culturals i ha agraït la col·laboració del Consell i la implicació de la direcció de la mostra, així com de les persones que consumeixen cultura.

Maria Gràcia Moragues, codirectora de la mostra amb Mateu Canyelles, ha explicat que el programa d’enguany inclou dansa, circ, teatre, música i pallassos. Ha recordat que la capacitat és limitada i que les persones assistents han de respectar les restriccions sanitàries per mor de la pandèmia de covid-19.

Així, l’espectacle de dansa Esberlar formarà part de la gala inaugural del 15 de juliol. El programa també inclou l’espectacle multidisciplinari Adoro, Nautilus; una classe magistral de hip-hop; l’obra de teatre Guaret, «que no podia faltar a Santa Eugènia l’Any Damià Huguet» ha destacat Moragues, i l’espectacle musical Save the Temazo serà la cloenda de la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia.