Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Reunió entre el conseller de Turisme i Esports i la Mallorca Convention Bureau

Reunió entre el conseller de Turisme i Esports i la Mallorca Convention Bureau

(03/09/2019)

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha rebut el president de Mallorca Convention Bureau, Ramon Vidal. A l’encontre també han estat presents la directora insular de Turisme, Lucía Escribano, i el secretari tècnic del Departament, Joan Gaspar Vallori.

Ha estat una primera reunió per tal d’establir sinergies i fomentar espais de tasca conjunta per impulsar el sector de turisme d’incentius a l’illa.

El conseller Serra ha explicat les línies fonamentals del Departament de Turisme i Esports, per a les quals s’estableix com a eix el primer Pla estratègic de promoció de Mallorca que, mitjançant la cooperació pública i privada, s’està redactant.

Així mateix, a la reunió s’ha establert un sistema de reunions periòdiques a través del qual desenvolupar accions conjuntes per impulsar el producte MICE a Mallorca. L'alta especialització i llarga trajectòria dels professionals, el nostre entorn natural privilegiat i unes instal·lacions adaptades a les diferents necessitats del turisme de negocis han convertit la nostra illa en la localització ideal per a la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments.