Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Presència mallorquina a la London Design Fair gràcies al suport interinstitucional

Presència mallorquina a la London Design Fair gràcies al suport interinstitucional

(17/09/2018)

Per segon any consecutiu empreses mallorquines exposaran de forma conjunta fira gràcies al suport del Consell de Mallorca, del Govern i de la Cambra de Comerç.

Per segon any consecutiu empreses mallorquines exposaran de forma conjunta a la London Design Fair gràcies al suport del Consell de Mallorca. La iniciativa Made in Mallorca, va néixer l’any passat, quan cinc empreses de l'illa decidiren exposar de forma conjunta a la London Design Fair i la institució insular ja els hi va donar suport.
Es tracta d'una de les fires de disseny més importants del món, on sota la denominació Made in Mallorca, aquesta iniciativa publico-privada organitzada per les onze empreses participants juntament amb el Consell i enguany amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears ’IDI, i la Cambra de Comerç de Mallorca, podran ser-hi presents un any més.
Aquest matí, el conseller d'Economia i Hisenda del Consell, Cosme Bonet, acompanyat del conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela i la presència del president de la Cambra de Comerç, Antoni Mercant; han presentat la iniciativa de Made in Mallorca a la Cambra de Comerç, i ha destacat que “la promoció econòmica està sent una de les polítiques que més intensament estem desenvolupament. A més, al comptar amb les competències d'artesania i gràcies a això, hem pogut donar suport a iniciatives com aquestes o  bé a través d'ajuts econòmics als artesans”. Concretament, la institució insular col·labora amb la publicació que servirà de guia a les empreses expositores durant la fira.
Les empreses compartiran a la London Design Fair un estand de 63 metres quadrats, que albergarà una exposició de productes dissenyats i produïts a Mallorca, i al mateix temps tendrà espais destinats a empreses que han volgut comptar amb més superfície expositiva. Els productes exposats provenen d’empreses industrials, empreses artesanes i dissenyadors independents. Els participants són  Català Roig Ceramics (ceràmica), Contain (il·luminació), Huguet (rajoles hidràuliques), Ediciones de Diseño La Pecera (mobles), Mirenchu (vidre), 2 Monos (mobles), Paparkone (ceràmica), Teixits Riera (teles), Teixits Vicens (teles), Tonia Fuster (il·luminació) i 8Vuitulls (mobles).

London Design Fair
El certamen London Design Fair, que tendrà lloc del 20 al 23 de setembre, és una fira que posa en valor el disseny, i la producció artesanal i industrial. Ubicada a l’est de Londres, la London Design Fair 2018 comptarà amb 550 expositors de 36 països diferents. L’any passat, va comptabilitzar un total de 28.342 visitants, dels quals un 68 % eren professionals del comerç; un 11 %, premsa; i un 21 %, públic general.
La London Design Fair compta amb un pavelló destinat a països participants amb empreses agrupades d’Espanya, Japó, Dinamarca, Itàlia, Suècia, Regne Unit, Finlàndia, Portugal, República Txeca, Holanda, Corea del Sud i Dubai.