Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Pollença culminarà el sistema de porta a porta de recollida de residus l'any 2021

Pollença culminarà el sistema de porta a porta de recollida de residus l'any 2021

(07/02/2020)

Sostenibilitat i Medi Ambient iniciarà les millores en la planta de transferència d'Alcúdia

Pollença culminarà la implantació del sistema porta a porta de recollida de residus al llarg de l'any 2021. Així ho ha comunicat el batle d'aquesta localitat, Bartomeu Cifre, a la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, al llarg d'una reunió mantinguda avui entre l'equip municipal i el del departament insular.
"Es tracta d'una notícia excel·lent", ha manifestat la vicepresidenta Ribot. En el curs d'aquest encontre de treball s'han tractat diversos assumptes com els horaris previstos per la recollida selectiva o altres relacionats amb camins d'aquesta població.
Per altra part, la responsable insular de Sostenibilitat i Medi Ambient ha comunicat a la batlessa d'Alcudia, Bàrbara Rebassa, que el seu departament iniciarà ben aviat les millores previstes a la planta de transferència d'aquest municipi.
El consistori alcudienc també s'ha mostrat molt interessat en el paper de l'equip tècnic d'experts que Sostenibilitat i Medi Ambient organitzarà al servei dels ajuntaments de Mallorca. Aquesta és una mesura que es posarà en marxa amb l'objectiu de donar tota l'ajuda necessària per implantar i millorar totes les accions necessàries per a la reducció en la generació de residus en els municipis de l'illa.