Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca, seu de la gran final del Challenge Tour de golf

Mallorca, seu de la gran final del Challenge Tour de golf

(30/08/2019)

El circuit de golf internacional, que durà el nom de Road to Mallorca, celebrarà el final de temporada a l’illa durant quatre anys, una acció que compta amb el suport de la Fundació Mallorca Turisme

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha participat en la presentació de la gran final del Challenge Tour de golf, que durant els pròxims quatre anys tindrà lloc a diferents camps de Mallorca. De fet, el circuit rebrà el nom de Road to Mallorca. 

Durant l’acte de presentació s’ha anunciat que la primera edició serà entre el 7 i el 10 de novembre d’enguany al Club de Golf Alcanada. El torneig internacional té el suport del Consell Insular, a través de la Fundació Mallorca Turisme, i del Govern balear, a través de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB). L’aportació que fa la Fundació Mallorca Turisme a l’esdeveniment és de 150.000 €. 

En el seu torn de paraula, la presidenta Cladera ha manifestat que “un esdeveniment esportiu com aquest permet promocionar la marca de Mallorca a escala internacional”, i ha afegit que la final del Challenge Tour “ajuda l’illa a desestacionalitzar, a crear producte per a la temporada baixa o d’hivern, i té un important impacte econòmic”. La presidenta també ha explicat que el pla estratègic de promoció turística en què està treballant el Consell de Mallorca inclou esdeveniments possibles amb la participació d'institucions i entitats. 

També han assistit a l’acte el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra; el conseller balear de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; el director de l’European Challenge Tour, Alain de Soultrait, i el president de la Federació Balear de Golf, Bernardino Jaume.

La disputa del torneig internacional a Mallorca és possible gràcies a l’acord entre el circuit europeu i la Federació Balear de Golf. D’aquesta manera, l’illa torna a la competició internacional de golf per primera vegada des de 2003. El Road to Mallorca consistirà en vint-i-cinc torneigs a tres continents, amb la gran final a un camp de l’illa diferent cada any. Aquesta gran final dona l’oportunitat a quaranta-cinc jugadors de participar a l’European Tour de la temporada següent.