Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca presenta la seva oferta turística esportiva i gastronòmica al mercat espanyol

Mallorca presenta la seva oferta turística esportiva i gastronòmica al mercat espanyol

(02/10/2021)

L'illa donarà a conèixer les darreres novetats turístiques que la situen com una destinació destacada en aquests sectors a la fira EXPOvacaciones, que es duu a terme de l'1 al 3 d'octubre a Bilbao

Mallorca és present a la 42a edició de la fira de tendències i experiències turístiques, EXPOvacaciones, que es duu a terme en el recinte firal Bilbao Exhibition Centre (BEC) entre ahir, 1 d’octubre, i demà diumenge, 3 d'octubre. El Consell Insular de Mallorca, com a entitat responsable de la promoció turística de l'illa, presenta durant aquests dies tot el que l'illa ofereix, especialment la seva aposta pel turisme actiu, esportiu i gastronòmic.

L'illa participa en la fira amb estand propi, on s’ha donat cabuda a altres co-expositors: els ajuntaments de Pollença, Calvià, Santanyí i Alcúdia, així com l'Associació Hotelera de Sóller, Hotels Serrano, THB hotels i Garden Hotels.

En la seva aposta per la desestacionalització de la temporada turística, Mallorca presenta a Bilbao l'oferta esportiva a través d'alguns dels seus productes estrella com el senderisme, especialment a la tardor i l’hivern. L'illa s’exposa, per tant, com un lloc amb un gran nombre d'espais naturals protegits, que, gràcies al seu clima mediterrani suau, la variada orografia i la bellesa del paisatge, permeten als visitants descobrir i gaudir de la naturalesa. És el cas de la Ruta de la Pedra en Sec, una ruta de gran recorregut que transcorre, en la seva major part, al llarg de la serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat.

L'illa s’està consolidant com a destí esportiu capdavanter a Europa tant per a professionals, que preparen les seves temporades i entrenaments, com per a aquells que ho fan per plaer, i en aquesta fira ho fa concretament per al mercat espanyol.

A més, qui visiti l'estand de Mallorca podrà conèixer també l'àmplia oferta gastronòmica i ecoturística, que la converteix en una de les més riques i variades de tota la zona del Mediterrani.